недеља, 8. мај 2016.

Bebac Startup centar

Pre par dana sam pročitala da roditeljski portal Bebac.com otvara edukativni centar u Novom Sadu, i kako sam se odmah prijavila za prvo predavanje, odlučila sam da ovo bude prvi (tematski) post na blogu.

Predavanja počinju već u maju i držaće ih vodeći lekari i stručnjaci iz različitih oblasti. Ova predavanja su namenjena trudnicama i njihovim partnerima, ali i onima koji već imaju roditeljskog staža. Bebac Startup centar otvoriće 10.maja prof. dr Aleksandra Novakov Mikić, lekar specijalista ginekologije i akušerstva i subspecijalista perinatologije, predavanjem  na temu „Zdrava i bezbrižna trudnoća“. Ovo predavanje je izazvalo veliko interesovanje, i za samo dva dana prijavilo se preko 100 trudnica. 


Predavanje će se održati u prostorijama Bebac Startup centra, u utorak, 10.05.2016. sa početkom u 19 časova, u Fruškogorskoj ulici 24, u Novom Sadu.  

Sledeće predavanje će održati upravnik Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, dr Dragan Stajić. On će sa budućim majkama razgovarati o prednostima i manama prirodnog porođaja i porođaja carskim rezom. Jedno od predavanja u maju biće posvećeno i parovima koji se suočavaju sa sterilitetom. Predavanje na temu, "Vantelesna oplodnja - mogućnosti i izazovi" održaće subspecijalista steriliteta i fertiliteta, dr Zorica Crnogorac Ilić

Zbog ograničenog broja mesta, obavezne su prijave onlajn formularom, a svim trudnicama biće mejlom potvrđeno da su uspešno prijavljene na predavanje. Pratite portal Bebac.com - prijave za naredno predavanje će biti naknadno objavljene. Više informacija možete dobiti pozivom na 060/474-66-63 ili pišite na mejl na startupcentar@bebac.com.

Pored predavanja, u Bebac Startup centru će se održavati i brojni kursevi namenjeni trudnicama, budućim tatama kao i roditeljima sa bebama i starijom decom. Više o ovim kursevima možete pročitati na sledećim linkovima - radjanje porodicebaby bonding i 3B kurs za trudnice.

Нема коментара:

Постави коментар